Услуги

Дизайн и предпечат

Графичен дизайн представлява създаване на визуални (графични) изображения с цел представяне на определен продукт, марка или идея. Предлагаме разработване на цялостна визия на бизнеса, креативни решения за реклама, графичен дизайн и пред-печат, фотография и други.

С екипа ни от опитни дизайнери, които ще развият вашата идея, ще я направят уникална и с почерка на вашата компания. От идеята за визията на крайния продукт, дизайна и оформлението, през решението за изработка и предпечат влагаме професионализъм, творчество и лично отношение във всеки проект. Доброто познаване на различните етапи в производствения процес и дългогодишен опит в областта на рекламата и по конкретно на печатната реклама спомагат за ефективността и добра комуникация с клиента.

Дигитален печат

Това е най-доброто решение, когато са ви необходими печатни материали в малки тиражи. Това е и най-доброто съчетание на изключително високо качество с ниска цена на един отпечатък и пълна еднаквост в цвета на изображението през целия тираж.

Ние сме установили, че тираж от 50 до 200 броя в зависимост от продукта е по-изгодно да се печати на дигитален печат. Но когато имаме поръчка за по-големи тиражи, ние ги изпълняваме на офсетов печат.

Офсет печат

Офсетовият печат е най-популярната технология за печатане на текст и изображения, предимно върху хартия. С офсетов печат се реализира основна част от цветната печатарска продукция – рекламни материали, календари, бланки и пликове, пощенски и визитни картички, вестници, списания, каталози, книги, опаковки, многоцветни издания и много други.

Този вид печат дава високо качество на изображението, възпроизвежда дребни детайли и прецизно изобразява полутонове. Като цяло може да се каже, че офсетовият печат е единствения вид печат, който не налага ограничения. Фактически може да се възпроизведе на хартия всеки замисъл на дизайнера.

Ситопечат

Ситопечат – една от малко по-старите технологии за печат, която дава възможност да се печата върху предмети с неправилна форма, както и върху хартия, текстил, керамика, метал, пластмаса, стъкло, кожа и много, много други материали и повърхности.

Основно предимството на този процес пред други печатарски процеси, е че има възможност за печат върху материли с всякаква форма, дебелина и размер.

Широкоформатен печат

Широкоформатният печат намира широко приложение за външна и вътрешна реклама - билбордове; фасадна реклама; винил и винилни мрежи; фолиа за брандиране на витрини, щандове и автомобили; табели, табла и пана за външна и вътрешна употреба; подови стикери и стикери за декорация; приложения за експо системи и светещи кутии; плакати и постери; картини; трансперанти; знамена; стикери; магнити и много други. Използването на латексови мастила е сравнително нова технология в широкоформатния печат. По състав тези мастила са често сравнявани с латексовите бои, използвани за интериора. Всеки готов, краен продукт е напълно безопасен за вътрешно оформление и декориране. При тази технология от компонентите на мастилото се изпарява вода, а латексът се нанася на повърхността на изображението.

В резултат на това се създават продукти с устойчиви, детайлни и изразителни цветове. Латексовите мастила не са токсични, не отделят вредни емисии и не изискват специална подготовка при печат. Предвид водната им основа и липсата на токсичност, ползите на тази технология за околната среда не са за пренебрегване. Латексовите принтери са високопроизводителни и времето за печат е допълнително оптимизирано. Напечатаното изображение е готово за ламиниране, каширане или монтаж непосредствено след  принтиране. Предлагаме Ви фотореалистичен печат до 6 цвята, бяла запечатка и максимална широчина на печат 1610 мм.

Рязане на плотер

Режещите плотери са едно отлично решение за всеки,който има нужда за рязане на фолио или изчертаване на шаблони. За изразяване на стикери, лога, надписи, графики и означения.

Съществува огромно  разнооразие от фолия с различно предназначение и цветове - PVC фолио, прозрачно PET, прозрачна хартия, магнитно фолио, флок и флекс фолиа. Чрез тази технология се създават ефектни стикери за витрини, надписи за табели, графики с неправилна форма за коли, подови стикери и дори щампи за тениски.

Лазерно рязане и гравиране

Лазерното рязане гарантира бърза и качествена обработка.

Този метод на рязане е предпочитан поради редица предимства:
   - прецизност и точност при рязане;
   - бързина на рязане;
   - качество;
   - висока производителност;
   - непрекъснат процес на рязане;
   - обработка на широка гама материали – метали и неметали.

Лазерното рязане е изключително ефективна технология за изработката на детайли от листов материал, което я прави предпочитан метод при единични бройки, малки и големи серии. Лазерно гравиране е високотехнологичен процес на прецизно, качествено и бързо нанасяне на текст, рисунка, надпис върху предмет от най-разнообразен материал: гранит, дърво, пластмаса, метал, стъкло, кожа и др. Характеризира се с висока устойчивост на износване и възможност за нанасяне на сложни рисунки, практически върху всяка форма.

Довършителни процеси

При нас може да намерите пълна гама от довършителни процеси и специални ефекти след печат. Биговане, щанцоване, номериране, перфорация, сгъване, ламиниране, лакиране, релефен печат, шиене, лепене, скрепване с пластмасови и метални спирали, каширане и други. Те са подходящи за постигане на завършен вид на вашите печатни материали, а също така и за предаване на по-луксозен вид.


www.actamicrobio.bg