Покани и картички

Покани

Когато става дума за покани, това означава, че има организирано събитие и се налага да поканите вашите гости по подобаващ начин. Поканите се ползват при тържества, тиймбилдинги, промоции, празници, сватби, концерти, изложения, изложби и други масови мероприятия.
Възможностите са много. Една покана може да бъде много стилна, със специални ефекти при изработване, но може да бъде с не толкова скъпо изпълнение при печат, но със стилен дизайн. Поканата е проява на уважение, и когато тя е направена добре и качествено има силно влияние. Покана също е рекламен материал и Ви представя.
Ще я изработим за Вас според вашите потребности, изисквания и бюджет. Можем да ви бъдем винаги полезни с креативен творчески съвет за избор от голям набор ефектни хартии и картони, възможните технологии за изработка, покани в специфични форми, както и поименно персонализирани. Ще ви предложим и подходящ плик.

 

Картички

Предполагаме, че искате клиентите Ви да бъдат ваши за повече от една сделка. Защо не им покажете, че мислите за тях не само когато дойде време за списъка с коледните картички? Отбележете си важна за тях дата и им изпратете картичка - със сигурност ще ги впечатлите.

Без значение какви картички ще изберете – дали да бъдат поздравителни за някой празник или от някое място – ние можем да ви предложим печат на картички дори и с ваша снимка. Картички с готов надпис или такива, които вие можете да надпишете на ръка, за да е пълен уникалният ефект. Можем да ви предложим много и най-различни готови варианти за визията им, както и да направим нова специално за вашия случай!

Галерия

За конкретна ценова оферта Ви молим да се свържете с нас.
Сигурни сме, че ще можем да Ви бъдем полезни и ще останете доволни!

Разгледайте още


www.actamicrobio.bg