Етикети

Знаете ли, че са нужни точно 7 секунди, за да реши клиентът дали да купи вашия продукт? А знаете ли, че 68% от изгодните стоки на пазара, остават незабелязани от клиентите?

В маркетологията съществуват редица техники и похвати, които ни помагат да продаваме повече, но определено ключова роля изиграват хубавата опаковка и най-вече хубавият етикет. Той е лицето на вашия продукт към клиента. Решаващи при избора за покупка, изиграват фактори като форма и размер, използвани цветове, шрифт, качество на използваните материали. Затова е важно да изберем сполучлив етикет, неподходящият етикет, предполага непродаваема стока.

Като цяло, те имат най-различно предназначение – от представяне и рекламирания на вашия бранд, до описания на цени, намаления, съдържание, дати и срок на употреба. Не е за подценяване разположението на елементите , използваните визуални стилове и подходящо подбраната информация. Във всички случаи ефектния етикет има една единствена цел – да привлече вниманието и да подкани потребителя към покупка.

Ние ще Ви предложим подходящи етикети за продукти, които се съхраняват при ниски температури, пряка слънчева светлина, висока температура, влага, такива за многократно използване или с друго предназначение. Ще могат да се залепват върху различни материали: картон, стъкло, метал, дърво, различни опаковъчни фолиа, уреди (компютри, GSM-и, принтери), мебели и много други. Имаме етикети за хранително-вкусовата, козметичната и парфюмерийната промишленост, за фармацефтиката, за храни, напитки, дрехи, стоки и какво ли още не.

Разполагаме с възможност за печат с различни технологии на всякакви видове материали и заедно ще изберем най-подходящите за Вас!

Галерия

За конкретна ценова оферта Ви молим да се свържете с нас.
Сигурни сме, че ще можем да Ви бъдем полезни и ще останете доволни!

Разгледайте още


www.actamicrobio.bg