Стикери

Стикери

Имаме удоволствието да Ви предложим огромно разнообразие от технологии за печат и медии за изработка на Вашите стикери. Те могат да бъдат изработени на самозалепваща се хартия, бяло или прозрачно PVC фолио, метализирани медии. Какъв материал ще се използва за изработка на стикера зависи изцяло от неговото предназначение. Всеки един стикер може да бъде едноцветен, черно-бял или с пълноцветен печат в зависимост от дизайна му. Размерите на стикерите могат да бъдат най-разнообразни и обикновено зависят от мястото за което са предназначени.  Стикерите могат да бъдат в най-различни форми - от заоблени ъгли до нестандартно изрязване по индивидуален дизайнерски проект. Бихме могли да изработим стикери с променящ се баркод, име и номер на продукта; етикети за писма, които поименно са надписани до различни получатели и др. 

 

Обемни 3D стикери

Трайни и грабващи вниманието, изработваме дори в минимални тиражи. Тази технология преобразува плоската печатна повърхност в гъвкъв и триизмерен стикер с невероятен визуален ефект. Полиуретановото покритие запазва яркостта на цветове, както при отпечатването им, дори и след продължителна употреба. Обемните (3D) стикери имат широко приложение върху най-разнообразни по характер сувенири и предмети с рекламна цел, значки, магнити, ключодържатели, текстилни изделия. Възможност за произволна форма, размер и цветност на стикерите!

 

Гаранционни стикери 

Изработката на гаранционни стикери от специализирано фолио, гарантира целостта на продукта който защитават. Гаранционните стикери отпечатваме на специално, чупещо се при отлепване фолио, гарантиращо целостта на изделието. При опит за отлепване те се разрушават, като по този начин изделията се предпазват от неоторизирано отваряне. Намира широко приложение при мобилни и стационарни телефони и централи, бяла техника, компютри и аксесоари.  Могат да се изработят с произволна цветност и форма. Предлагаме и допълнителна защита, чрез отпечатване на персонален номер и/или  баркод.

 

 

 
Размер (мм)
Бройки
35 х 15 700
23 х 15 1000
17 х 15 1400
12 х 10 3300
Цените са без ДДС.   Цена за цялото количество 54,00 лв.


*За индивидуални проекти цената и размерът се договарят.    

Галерия

За конкретна ценова оферта Ви молим да се свържете с нас.
Сигурни сме, че ще можем да Ви бъдем полезни и ще останете доволни!

Разгледайте още


www.actamicrobio.bg