Външна реклама

Табели

Рекламните табели са подходящ начин за представяне на бизнеса пред широката аудитория и са носители на полезна информация. Според функцията, която ще изпълняват те могат да бъдат светещи или несветещи табели, указателни табели, информационни табели, табели за презентация на продукти и др. Реклaмата чрез табели има редица предимства: отлична визия, висока устойчивост и здравина при външни атмосферни условия, дълъг период на експлоатация, възможност за външно и вътрешно монтиране.

 

Винили

Това е материал, от който се изработват рекламни банери, пана, тенти, покривала за камиони и т.н. Предимството на винила е неговата дълготрайна устойчивост при големи температурни разлики както и високи ветрови натоварвания. Основното приложение на винила е преди всичко за реклама – както външна, така и интериорна. Лесно се закрепва към различни повърхности и конструкции, чрез ушиване на джобове или поставяне на капси.

 

Витрини

Ние можем да направим за вас специален дизайн, отпечатването /изрязването/ и монтаж на медии, подходящи за различни витрини, офиси, фризьорски салони, заведения, магазини и др. обекти. Брандирането на търговския Ви обект е ефективен и финансово изгоден начин Вашето послание да стигне до потребителя.

Галерия

За конкретна ценова оферта Ви молим да се свържете с нас.
Сигурни сме, че ще можем да Ви бъдем полезни и ще останете доволни!

Разгледайте още


www.actamicrobio.bg